Seuran esittely

Ruskon Naisvoimistelijat ry on perustettu vuonna 1943.

Seuramme toiminta-ajatuksena on edistää Ruskolla asuvien henkilöiden liikunnallisia harrastusmahdollisuuksia tarjoamalla useita erilaisia liikuntaryhmiä aikuisille ja lapsille. Vuosi vuodelta toimintamme on laajentunut ja monipuolistunut; nykyisin tarjoamme lapsille (1 – 15 vuotta) yhden viikon aikana noin 15 tuntia liikuntaa eri muodoissa. Aikuisillekin on tarjolla kymmenkunta erilaista tuntia viikossa.

Seuramme on Suomen Voimisteluliitto ry:n sekä Lounais-Suomen Liikunta ja Urheilu ry:n jäsen.

Aktiivisia jumppareita seurallamme on Ruskolla noin 350 ja Vahdolla noin 100. Uskollisuuden killassa toimii lisäksi noin 30, jo varttuneempaan ikään ehtinyttä, Ruskon Naisvoimistelijoiden entistä aktiivijäsentä.

Ruskon ja Vahdon kunnat yhdistyivät kuntaliitoksella 1.1.2009 uudeksi Ruskon kunnaksi. Liitoksen seurauksena kunnassa toimi kaksi naisvoimisteluseuraa Ruskon Naisvoimistelijat ry sekä Vahdon Naisvoimistelijat ry. Kuntaliitoksen jälkeen Vahdon Naisvoimistelijat ry päätti lopettaa perinteikkään, vuonna 1950 perustetun, seuransa vuoden 2009 lopussa. 1.1.2010 alkaen Ruskon Naisvoimistelijat ry on huolehtinut jumppien järjestämisestä myös Vahdon taajaman alueella.

Uskollisuuden kilta

Ruskon Naisvoimistelijoiden Uskollisuuden kilta on perustettu vuonna 1976.

Killan tarkoituksena on koota seuran jäsenet ystävyyttä ja henkistä vireyttä ylläpitäväksi piiriksi. Ruskolla Uskollisuuden killan toimintamuotona on hyvän kunnon ylläpitäminen, kiltalaisten kokoontumiset, ompeluseura, retket, osallistuminen Länsi-Suomen alueen yhteisiin kiltapäiviin ja liikuntapäiviin.

Jäseneksi voi liittyä 25 vuotta täyttänyt ja 10 vuotta johonkin Suomen Voimisteluliiton jäsenseuraan kuulunut entinen tai nykyinen jäsen.

Tervetuloa mukaan killan toimintaan. Jos olet kiinnostunut liittymään Ruskon Naisvoimistelijoiden uskollisuuden kiltaan, ota yhteys Terhi Viloon (puh. 050 591 0081).