Aikuisten jumpat Ruskolla

Aikuistenjumpat

Ryhmien ilmoittautumistilanteen näet täältä.

Jos olet jäsen ja rekisteröitynyt käyttäjäksi, voit ilmoittautua jumppiin tästä.
Jos ET ole rekisteröitynyt, rekisteröidy ensin.

Kuulapower

Ma klo 18.15 - 19.15Ruskotalo, yläsali

ILMOITTAUDULUE LISÄÄ

Monipuolista ja tehokasta liikuntaa ilman vaikeita askelsarjoja! Alkulämmittelyn jälkeen tunnilla yhdistetään lihaskuntoliikkeitä ja aerobisia osioita coretrainingia ja loppurentoutusta unohtamatta. Kuula ja oma keho toimivat vastuksina. Sopii naisille ja miehille!

Ota tunnille oma kuula mukaan!

Ohjaajana Elina T. (p. 040 553 2427)

Miesten kuntotreenit

Ma klo 19.30 - 20.30Ruskotalo, yläsali

ILMOITTAUDULUE LISÄÄ

Tunneilla rentoa, peruskuntoa kohottavaa liikuntaa kaiken ikäisille miehille menevän musiikin tahdittamana. Helpot ja toistettavat askelsarjat ja lihaskuntoliikkeet sekä rauhalliset venyttelyt tunnin päätteeksi sopivat hyvin niin vasta-alkajalle kuin peruskuntoharjoitteena muiden lajien harrastajalle. Tavoitteena niin kestävyys- ja lihaskunnon kuin nivelliikkuvuudenkin kehittäminen ja hyvä olo ja virkeä mieli. Tule rohkeasti kokeilemaan!

Ohjaajana Eveliina (p. 040 7088 874)

Naisten kuntotreenit

Ti klo 18 - 19Ruskotalo, yläsali

ILMOITTAUDULUE LISÄÄ

Tunneilla luvassa tehokasta peruskuntoa kohottavaa liikuntaa kaikenikäisille naisille. Helpot musiikin tahdissa toistettavat askelsarjat, lämmittely, lihaskuntoliikkeet ja rauhalliset kunnon venyttelyt tunnin päätteeksi soveltuvat hyvin niin vasta-alkajalle kuin peruskuntoharjoitteena muiden lajien harrastajalle. Tavoitteena niin kestävyys-, lihaskunto- ja nivelliikkuvuuden kehittäminen kuin hyvä olo ja virkeä mieli. Tervetuloa!

Ohjaajana Eveliina (p. 040 7088 874)

Toiminnallinen treeni

Ti klo 19.45 - 20.45Hiidenvainion koulu

ILMOITTAUDULUE LISÄÄ

Toiminnallisen treenin tavoitteena on kehittää tasaisesti erilaisia fyysisiä ominaisuuksia kuten lihasvoima-, kestävyys-, nopeus-, notkeus-, ketteryys-, liikkuvuus-, tasapaino- ja koordinaatiokykyä. Yhdistelemme tunneilla painonnostoa, aerobisia harjoitteita sekä voimisteluliikkeitä, käyttäen apuna erilaisia välineitä ja painoja. Tunti koostuu alkuverryttelystä, päivän treeniin tutustumisesta, tekniikoiden läpikäymisestä, treeniosuudesta sekä loppuverryttelystä.

Tunti on tarkoitettu sekä miehille että naisille ja sopii kaiken ikäisille treenaajille, joiden on tarkoitus pitää yllä hyvää peruskuntoa tai kohottaa sitä nousujohteisesti. Treeni sovelletaan kuitenkin jokaiselle sopivaksi antamalla erilaisia variaatioita liikkeistä, muuttamalla vastusta, toistojen määriä sekä treenin intensiteettiä. Tunnilla on hyvä olla pohjasta joustavat treenikengät sekä vesipullo. Tunnille voi osallistua kuka tahansa iästä ja kuntotasosta riippumatta.

Jos tunnin kuvaus mahdollisesti jännittää tai mietityttää  sinua, niin voit olla huoletta, sillä liikuntataustallasi ei ole merkitystä osallistumisen kannalta. Olit sitten täysin nollatasosta aloittava tai jo hieman edistyneempi kuntoilija, voit hyvillä mielin tulla mukaan, sillä jokainen tekee tunnilla omaa suoritustaan ja säätelee omaa tahtiaan.

Tule rohkeasti mukaan ja yllätyt varmasti positiivisesti!

Ohjaajina liikuntaneuvojat ja Personal Trainerit Linda H. ja Susanna (p. 044 333 6268)

Sekasähly

Ti klo 21 - 22Ruskotalo, liikuntahalli

ILMOITTAUDULUE LISÄÄ

Vain aikuisille. Iloista liikuntaa hyvässä porukassa, ei kilpailua, vaan hauskan pitoa liikunnan merkeissä. Pelissä jokaisen pitää saada koskettaa palloa. Jotakin ekstraakin voisi olla tiedossa – peliporukan mielen mukaan.

Tiedustelut p. 0500 818 648

Bodymove

Ke klo 17.30 - 18.30Ruskotalo, yläsali

ILMOITTAUDULUE LISÄÄ

Treeni soveltuu kaikenlaisille liikkujille, jotka haluavat kehittää kestävyys- ja lihaskuntoa. Treeni tehdään mukaansa tempaavan musiikin tahdissa. Tunti sisältää alkulämmittelyn yksinkertaisten askelsarjojen ja liikkeiden kautta. Siitä siirrytään kuntoa kohottavaan steppilauta- ja lihaskuntotreeniin hyödyntäen kehonpainoa ja erilaisia välineitä. Treenin lopuksi on lyhyt loppuverryttely.

Tunnin aikana annetaan erilaisia vaihtoehtoja, jotta treeniä saa muunneltua omalle keholle sopivaksi. Tunnista saa halutessaan raskaan sykettä nostavan treenin, mutta liikkeet sopivat hyvin myös aloitteleville liikkujille.

Ohjaajana Hilla (puh. 040 559 6912)

Venyttely (45 min)

Ke klo 18.35 - 19.20Ruskotalo, yläsali

ILMOITTAUDULUE LISÄÄ

Tunnilla huolletaan kehoa, lisätään liikkuvuutta ja siten pyritään ehkäisemään ja poistamaan lihasjumeja. Aluksi tehdään kevyttä lihasten lämmittelyä ja dynaamisia venytyksiä. Lisäksi käytetään myös erilaisia välineitä kehonhuollon apuna. Tunnilla tehdään monipuolisia venytyksiä eri lihasryhmille.

Ohjaajana Hilla (p. 040 5596 912)

Circuit

To klo 17.45 - 18.45Ruskotalo, yläsali

ILMOITTAUDULUE LISÄÄ

Circuit-tunnilla kehitetään lihas- ja kestävyyskuntoa sekä voimaa pääasiassa kehonpainolla tehden. Tunti aloitetaan alkulämmittelyllä, jonka jälkeen siirrytään itse treeniin, joka tehdään kiertopisteharjoitteluna. Treeni tehdään jokaiselle lihasryhmälle ja lisäksi on yksi sykkeennostopiste. Lopuksi on vielä lopea loppuverryttely/-venyttely. Tunnilla tärkeintä on liikkua oman kunnon ja fiiliksen mukaan ja pitää hauskaa lähtökohdista riippumatta.

Ohjaajana Hilla (p. 040 559 6912)

Itämainen hyvinvointiliikunta

To klo 18.30 - 19.30Hiidenvainion koulu

ILMOITTAUDULUE LISÄÄ

Liikkeet ovat lempeitä ja tunnilla herätellään kroppa päästä varpaisiin ilman suuria ponnisteluja. Itämaisessa liikunnassa tavoite on mielen hallinta ja kehon puhdistaminen negatiivisista tuntemuksista.

Liikkeet perustuvat mindfullness, braingym ja qigong -ajatteluun eli mielen, aivojen ja energian liikeratojen harjoitteisiin.

Ohjaajana Anu (p. 044 097 3626)

Zumba®

To klo 19 - 20Ruskotalo, yläsali

ILMOITTAUDULUE LISÄÄ

Zumba® on energinen ja vauhdikas fitness-tanssitunti latinalaisten rytmien ja kuumimpien hittien tahdissa. Tunnin kantavana ajatuksena on liikunnan ilo ja liikkeiden helppous. Zumban on kehittänyt kolumbialainen Alberto ”Beto” Perez.

HAUSKAA!
Sekä vanhemmat että nuoremmat nauttivat iloisesta ja innostavasta Zumba-tunnelmasta. Merengue, salsa, swing, cumbia, reggaeton, bollywood, flamenco… Anna latinalaisten rytmien tempaista mukaansa! Nauti musiikista!

HELPPOA!
Zumba on helppoa, sillä et tarvitse tunnille osallistuaksesi aikaisempaa tanssikokemusta. Zumba-tunnilla ei rakenneta koko tunnin mittaista koreografiaa vaan tunti etenee reippaasti fitness-tunneille tutulla tavalla. Mikä parasta, kaikki tanssivat omalla tyylillään!

TEHOKASTA!

Zumba on kaloreita kuluttava ja kuntoa kohottava tunti, jossa yhdistyy aivan huomaamatta myös lihaskuntoharjoittelu. Tunti on intervalliharjoittelua, jossa suorituksen intensiteetti vuorotellen nousee ja laskee. Keinuvat tanssiliikkeet antavat kunnon kyytiä koko vartalolle.

Ohjaajina Salla, Eveliina ja Piia (p. 040 7384 118)

Naisten kuntosalivuoro

La klo 17 - 19Ruskotalo, kuntosali

ILMOITTAUDULUE LISÄÄ

Klo 17-19 välillä voit lauantaisin kohottaa kuntoasi Ruskotalon kuntosalilla oman tahtisi mukaan. Tunneilla ei ole ohjaajaa eikä osallistujalistaa pidetä. Ilmoittaudu kuitenkin osallistujaksi, että tiedämme kiinnostaako tällainen omatoiminen mahdollisuus. Kuntosaliin mahtuu samanaikaisesti noin 30 treenaajaa.

Tule kuntoilemaan vaikka yhdessä kaverin kanssa!

Kuntosalikävijöillä on käytössä yhteinen ovenavauslätkä ja kävijät keskenään päästävät toisensa Ruskotalon alaovesta sisälle saliin. Lisätietoja antaa ja liittämisen Kuntosalikävijöiden WhatsApp-rinkiin hoitaa Elina (p. 040 553 2427).

Virtuaali BodyMix 60min

Su klo 19 - 20Virtuaali

ILMOITTAUDULUE LISÄÄ

Kehonhuoltotunti, jossa pääpaino on liikkuvuuden lisäämisellä sekä dynaamisilla harjoitteilla. Tutustumme ja hyödynnämme tunnilla myös erilaisia kehonhuoltovälineitä mm. fasciapallo ja putkirulla.

Tunti toteutetaan etäyhteyden kautta livenä. Varmistathan, että Jäsentiedossa omissa tiedoissasi on sähköpostiosoitteesi. Kutsu tunnille lähetetään ennakkoon kaikille ilmoittautuneille sähköpostitse. Tunti sopii kaiken kuntoisille ja tunnille voivat osallistua kaikki RNV:n aikuisten ryhmäliikuntatunneille osallistuvat jäsenet (myös erillisryhmiin ilmoittautuneet).

Virtuaalitunnista ei veloiteta erillistä maksua, mikäli osallistut seuran muille tunneille. Jos valitset osallistumisen vain virtuaalitunnille, veloitetaan kurssimaksu 30 €. Virtuaalitunnin pituus on 60 min.

Ohjaajina Linda H. ja Elina T. (044 333 6268).