Sponsoritoiminta

Ruskon Naisvoimistelijat ry on liikuttanut ihmisiä jo vuodesta 1943 asti. Seuraa pyöritetään vapaaehtoisten voimin, jotka ovat mukana rakkaudesta lajiin, täydestä sydämestään. Seuran toiminta-ajatuksena on edistää paikallisten ihmisten liikunnallisia harrastusmahdollisuuksia tarjoamalla edullisesti useita erilaisia liikuntaryhmiä aikuisille ja lapsille, vauvasta vaariin.

Seuramme on aloittanut sponsoritoiminnan, jonka avulla pyydämme yrityksiä tukemaan toimintaamme. Sponsorointirahalla tuetaan ja kehitetään seuramme tekemää työtä ja toimintaa (esim. ohjaajien koulutus, välineiden hankinta, seuravaatteet, kevät- ja joulunäytösten organisointi).

Seuramme ottaa osaa kesäkuussa Gymnaestrada 2022-voimistelun suurtapahtumaan, jonne tarvitsemme jokaiselle osallistujalle seuran edustusvaatteet. Tällä hetkellä seuran toimintaa varten osoitetut sponsorointituet käytetään kokonaisuudessaan Gymnaestrada 2022-tapahtuman seuran edustusvaatteiden hankinnasta koituvien kustannusten kattamiseen.

Seuraavat yritykset ovat lähteneet mukaan sponsoroimaan seuraamme:

Karkaisuoy
Beanbakers
Mepratuote Kmarketrusko

Muu yhteistyö

Piruetti

Piruetti tarjoaa Ruskon Naisvoimistelijoiden jäsenille 10 % alennuksen Piruetissa tehdyistä ostoista!

Asioidessasi Piruetin myymälässä alennuksen saat kertomalla olevasi RNV:n jäsen ja näyttämällä maksukuittia jäsenmaksusta.

Jos teet ostoja Piruetin verkkokaupassa www.piruetti.fi, kirjoita ”Minulla on kampanjakoodi” -kenttään koodi VOIMISTELU ja merkitse viestikenttään Ruskon Naisvoimistelijat ry. Alennus näkyy ostoskorissa välittömästi. Tilauksen voi tehdä myös sähköpostitse osoitteeseen piruetti(at)piruetti.fi.