RNV seuravaatteet

19.3.2024

Ruskon Naisvoimistelijat on sopinut yhteistyön Elastic Gymwearin kanssa seuravaatteiden osalta. Seuravaatekaupasta voi tilata haluamansa tuotteet. Sopimushinnat koskevat seuravaatteiden perusvalikoimaa ja joitakin sopimustuotteita. Tällä hetkellä tuotteija on tarjolla vain tytöille/naisille.

Voit kirjautua seuravaatesivuille tästä linkistä: elastic.fi/seuroille
Salasana: 2024RNV

Valitse seurasivulta haluamasi tuotteet ja siirrä ne ostoskoriin. Pinkistä “RNV-pallurasta” tiedät, että kyseessä on Ruskon Naisvoimistelijoiden seuravaate.

Kaikki seurapainatuksia sisältävät tuotteet ovat tilaustuotteita, joten niillä ei ole vaihto- eikä palautusoikeutta. Painamattomilla tuotteilla on 14 vuorokauden vaihto- ja palautusoikeus.

Voit myös tilata Elasticin normaaliin treenivaatemallistoon kuuluvia tuotteita Elastic-kaupan puolelta. Käytä kassalla kupongin koodia “RNV15”, niin saat 15 % alennuksen normaaliin treenivaatemallistoon kuuluvista tuotteista.

Toimitusaika tuotteille on 1-4 vkoa. Maksuton yhteistoimitus treeneihin maaliskuun aikana tilatuille tuotteille. Valitse toimitustavaksi “seuravaatetoimitus”, mikäli haluat tuotteesi mukaan yhteistoimitukseen. Muutoin toimituskulut tulevat itse maksettaviksi sekä tuotteet itse noudettaviksi.

Lue vielä seuravaatesivuilta ohjeet tarkasti ennen tilauksen tekemistä.

Lisätietoa tai epäselvissä tilanteissa voi olla yhteydessä Elina Tyrväiseen (p. 040 553 2427).